e. Contendro II  - Indoctro - Voltaire

f. 2005 167 cm

WFFS fri

Contant Q vann 4-årschampionatet i hoppning, var i final både som 5 och 6-åring, vann Champion of the Youngsters som 7-åring och blev 2a placerad i 7-årschampionatet. Han har vunnit Grand Prix 150 och varit placerad i flertalet svår klass. Han var med i guldlaget när SM i laghoppning avgjordes 2014 i Falsterbo. Contant utmärkte sig på banan med sin spektakulära teknik och härliga inställning.

Prestationssäker härstamning

Contant Q är efter Contendro II som vann sitt bruksprov som hopphäst och kom tvåa totalt. Han är efter den berömda Contender och modern Bravo (stam 104A) som har lämnat fyra godkända söner, Contendro I & II, Caretano Z (unghäst champion som 7 åring med Jos Lansink) & Cassito.

Modern Ulydi har även lämnat hästen Bolandro som tävlade internationella Grand Prix klasser med Quatar-ryttaren Hamad Ali Mohamed al Attiyah.

Morfar till Contant Q är Indoctro, ytterligare en avelsfantom med många godkända söner och avkommor i svår klass.

Avkommorna efter Contant Q ärver ofta faderns fantastiska inställning och vackra exteriör. Många har visat sig med stor framgång på tävlingsbanorna och i unghästchampionaten.

Vi behöver er seminbeställning före kl 09,00!

Vi är anslutna till MHAB-slingan och når alla stationer.